Локации

Хотелот е изграден и отворен во 1975 година и е целосно реновиран во 2019 година. Според законската регулатива, хотелот е категоризиран со 4 sвезди. Хотелот е целосно климатизиран со пет ката над приземјето, под земја и подрум.
Сместен на самиот брег од Охридското езеро и реката Црни Дрим, во срцето на градот Струга, Хотел Дрим располага со 196 стилски уредени соби и 4 апартмани. Без разлика дали сте на одмор, семинар, свеченост, ние сме тука да ги задоволиме сите Ваши сетила.
Нашиот хотел е спроти реката Вардар и на два километри од Капитол Мол. Централно Скопје со тврдината Кале, плоштадот Македонија и Старата чаршија е на 12 минути возење.
Хотелот е изграден и отворен во 1975 година и е целосно реновиран во 2019 година. Според законската регулатива, хотелот е категоризиран со 4 sвезди. Хотелот е целосно климатизиран со пет ката над приземјето, под земја и подрум.
Сместен на самиот брег од Охридското езеро и реката Црни Дрим, во срцето на градот Струга, Хотел Дрим располага со 196 стилски уредени соби и 4 апартмани. Без разлика дали сте на одмор, семинар, свеченост, ние сме тука да ги задоволиме сите Ваши сетила.
Нашиот хотел е спроти реката Вардар и на два километри од Капитол Мол. Централно Скопје со тврдината Кале, плоштадот Македонија и Старата чаршија е на 12 минути возење.
Event Search:

Recent Posts

    Latest Posts