VII Конгрес на Здружението на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество
Шести Конгрес на Македонското здружение за алергологија и клиничка имунологија
Најди настан
Идни Настани
Идни
септември 13, 2024
Мило ми е да ви посакам добредојде на нашата претстојна медицинска конференција за новините во гастроентерохепатологијата и со нетрпение чекам да се видиме. Во позадината на брзата експанзија на истражувањата и темелните медицински откритија, оваа конференција сигурно ќе биде и провоцирачка и образовна за сите присутни.
Идни
септември 20, 2024
Во име на Здружението на микробиолозите на Македонија имам чест и задоволство да ве поканам на VII Конгрес на Здружението на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество, кој ќе се одржи во периодот од 20 – 22 Септември 2022 година во хотел Дрим- Струга.
Идни
септември 27, 2024
Ми претставува голема чест и задоволство, во името на Македонското здружение за алергологија и клиничка имунологија да ви посакам добредојде на Шестиот конгрес на здружението со меѓународно учество.
Идни
септември 27, 2024
Ми претставува голема чест и задоволство, во името на Македонското здружение за алергологија и клиничка имунологија да ви посакам добредојде на Шестиот конгрес на здружението со меѓународно учество.
Идни
септември 13, 2024
Мило ми е да ви посакам добредојде на нашата претстојна медицинска конференција за новините во гастроентерохепатологијата и со нетрпение чекам да се видиме. Во позадината на брзата експанзија на истражувањата и темелните медицински откритија, оваа конференција сигурно ќе биде и провоцирачка и образовна за сите присутни.
Идни
септември 20, 2024
Во име на Здружението на микробиолозите на Македонија имам чест и задоволство да ве поканам на VII Конгрес на Здружението на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество, кој ќе се одржи во периодот од 20 – 22 Септември 2022 година во хотел Дрим- Струга.
Мејлинг листа
Претплатете се на нашата маејлинг листа, за да ги добивате најновите информации.

    Се согласувам оваа веб-страница да ги собира и обработува моите информации преку оваа форма и се согласувам со Условите за користење и Политиката за приватност.

    Event Search:

    Recent Posts

      Latest Posts