Events

Ми претставува посебна чест и задоволство во името на Здружението на Лекари по општа-семејна медицина (ЗЛОМ-СМ) да Ве поканам на 5-от Конгрес и 25-от Симпозиум со меѓународно учество кои ќе се одржат од 18-21.05.2023 во хотел DoubleTree by Hilton Скопје.
Изминати
октомври 19, 2023
Ми претставува посебна чест и задоволство во името на Здружението на Лекари по општа-семејна медицина (ЗЛОМ-СМ) да Ве поканам на 5-от Конгрес и 25-от Симпозиум со меѓународно учество кои ќе се одржат од 18-21.05.2023 во хотел DoubleTree by Hilton Скопје.
Изминати
Март 16, 2024
Со големо задоволство ве покануваме на Меѓународиот офталмолошки симпозиум со наслов „Глаукомот како коморбидитет, коморбидитети кај глаукомот“, како централен настан во склоп на Светската недела на глаукомот, во организација на Македонско здружение на офталмолози. Симпозиумот ќе се одржи на 16.03.2024, во хотел Double tree by Hilton во Скопје.
Изминати
Март 29, 2024
Чест ми е во името на Макеоднското здружение по кардиологија да го најавам 2. Vessels Seminar. Истиот е наменет за Васкуларната медицина, Хипертензивната медицина и Тромбологијата и ќе се одржи од 29 до 31.3.2024 во хотел Хилтон Скопје, РС Македонија.
Изминати
април 1, 2024
Ми претставува огромна чест и задоволство, во името на Здружението на приватни аптеки на РС Македонија, да го најавам Вториот Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита на тема Дијабет - Смарт Фармацевт модул 2, кој ќе се одржи од 01 до 03.04.2024 во хотел Хилтон, Скопје, РС Македонија.
Изминати
мај 10, 2024
Со големо задоволство Ве покануваме на втор симпозиум организиран од Педијатриско Респираторно Здружение (PEDIARES) кој ќе се одржи во хотел Хилтон, Скопје, Северна Македонија во период од 10-12.05.2024 година
Изминати
септември 13, 2024
Мило ми е да ви посакам добредојде на нашата претстојна медицинска конференција за новините во гастроентерохепатологијата и со нетрпение чекам да се видиме. Во позадината на брзата експанзија на истражувањата и темелните медицински откритија, оваа конференција сигурно ќе биде и провоцирачка и образовна за сите присутни.
Идни
септември 27, 2024
Ми претставува голема чест и задоволство, во името на Македонското здружение за алергологија и клиничка имунологија да ви посакам добредојде на Шестиот конгрес на здружението со меѓународно учество.
Идни
Event Search:

Recent Posts

    Latest Posts