За нас

Почитувани, се поврзавте на kotizacija.com,

страница која постои за да Ви го олесни учеството на настани, конгреси и семинари. Преку оваа страница можете полесно и навремено да ги испланирате Вашите активности, со што ќе заштедите од Вашето драгоцено професионално време и ќе направите успешен план за работа. Истовремено на едно место можете да ги следите сите настани кои Ви се од професионален интерес, можностите кои се нудат за учество на истите и пропратните активности согласно со Вашите потреби.

Токму затоа ја создадовме  www.kotizacija.com, како Ваш водич во годишната агенда на настаните  организирани за Вашите потреби.

На нашата страница можете лесно и во неколку чекори

Да се пријавите
Да ги пополните потребните информации
Да ја аплицирате Вашата котизација
Да го планирате Вашето учество на настанот, кој е битен за Вашата професионална кариера
Ви благодариме на довербата, www.kotizacija.com
Event Search:

Recent Posts

    Latest Posts