Скопје

Мило ми е да ви посакам добредојде на нашата претстојна медицинска конференција за новините во гастроентерохепатологијата и со нетрпение чекам да се видиме. Во позадината на брзата експанзија на истражувањата и темелните медицински откритија, оваа конференција сигурно ќе биде и провоцирачка и образовна за сите присутни.
Со големо задоволство ве покануваме на Меѓународиот офталмолошки симпозиум со наслов „Глаукомот како коморбидитет, коморбидитети кај глаукомот“, како централен настан во склоп на Светската недела на глаукомот, во организација на Македонско здружение на офталмолози. Симпозиумот ќе се одржи на 16.03.2024, во хотел Double tree by Hilton во Скопје.
 • февруари 7, 2024
Прочитајте повеќе
Ми претставува огромна чест и задоволство, во името на Здружението на приватни аптеки на РС Македонија, да го најавам Вториот Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита на тема Дијабет - Смарт Фармацевт модул 2, кој ќе се одржи од 01 до 03.04.2024 во хотел Хилтон, Скопје, РС Македонија.
 • февруари 7, 2024
Прочитајте повеќе
Ми претставува голема чест и задоволство, во името на Македонското здружение за алергологија и клиничка имунологија да ви посакам добредојде на Шестиот конгрес на здружението со меѓународно учество.
 • јануари 23, 2024
Прочитајте повеќе
Чест ми е во името на Макеоднското здружение по кардиологија да го најавам 2. Vessels Seminar. Истиот е наменет за Васкуларната медицина, Хипертензивната медицина и Тромбологијата и ќе се одржи од 29 до 31.3.2024 во хотел Хилтон Скопје, РС Македонија.
 • јануари 18, 2024
Прочитајте повеќе
Со големо задоволство Ве покануваме на втор симпозиум организиран од Педијатриско Респираторно Здружение (PEDIARES) кој ќе се одржи во хотел Хилтон, Скопје, Северна Македонија во период од 10-12.05.2024 година
 • ноември 6, 2023
Прочитајте повеќе
Ми претставува посебна чест и задоволство во името на Здружението на Лекари по општа-семејна медицина (ЗЛОМ-СМ) да Ве поканам на 5-от Конгрес и 25-от Симпозиум со меѓународно учество кои ќе се одржат од 18-21.05.2023 во хотел DoubleTree by Hilton Скопје.
 • октомври 9, 2023
Прочитајте повеќе
Ми претставува посебна чест и задоволство во името на Здружението на Лекари по општа-семејна медицина (ЗЛОМ-СМ) да Ве поканам на 5-от Конгрес и 25-от Симпозиум со меѓународно учество кои ќе се одржат од 18-21.05.2023 во хотел DoubleTree by Hilton Скопје.
 • февруари 26, 2023
Прочитајте повеќе
Нашиот хотел е спроти реката Вардар и на два километри од Капитол Мол. Централно Скопје со тврдината Кале, плоштадот Македонија и Старата чаршија е на 12 минути возење.
 • ноември 19, 2018
 • 0 Коментар
Прочитајте повеќе
Event Search:

Recent Posts

  Latest Posts