Котизација за Членови на здружението за Прв симпозиум – „Новини во третманот на дигестивните болести“ – EAGEN постдипломски курс

Котизација за Членови на здружението за Прв симпозиум – „Новини во третманот на дигестивните болести“ – EAGEN постдипломски курс

6.570,00 ден

Категорија

Опис

Котизација за Членови на здружението за Прв симпозиум – „Новини во третманот на дигестивните болести“ – EAGEN постдипломски курс – 13-15.09.2024

Event Details

Date: септември 13, 2024

Start time: 09:00 CEST

End time: 23:00 CEST