Котизација за Фармацевти – Онсајт – Втор Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита

Котизација за Фармацевти – Онсајт – Втор Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита

9.610,00 ден

Категорија

Опис

Котизација за Фармацевти – ОНСАЈТ – за Втор Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита – Дијабет – Смарт Фармацевт модул 2 – 01-02.04.2024

Event Details

Date: април 01, 2024

Start time: 15:00 CEST

End time: 23:00 CEST