Котизација за Членови на здружението за Конгрес на МЗСПБ 2023 со сместување надвор од хотелите наведени од организаторот

Котизација за Членови на здружението за Конгрес на МЗСПБ 2023 со сместување надвор од хотелите наведени од организаторот

8.494,00 ден

Категорија

Опис

Котизација за Членови на здружението за Конгрес на МЗСПБ 2023 со сместување надвор од хотелите наведени од организаторот.

Event Details

Date: ноември 09, 2023

Start time: 15:00 CEST

End time: 23:00 CEST