Котизација за Доктори за Втор Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита

Котизација за Доктори за Втор Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита

9.610,00 ден

Категорија

Опис

Котизација за Доктори за Втор Симпозиум Аптекарска Здравствена Заштита – Дијабет – Смарт Фармацевт модул 2 – 02-03.04.2024

Event Details

Date: април 02, 2024

Start time: 15:00 CEST

End time: 23:00 CEST