Котизација за придружба, студенти, специјализанти и учесници од компании за Шестиот Конгрес на МЗАКИ

Котизација за придружба, студенти, специјализанти и учесници од компании за Шестиот Конгрес на МЗАКИ

5.890,00 ден

Категорија

Опис

Котизација за придружба, студенти, специјализанти и учесници од компании за Шестиот Конгрес на МЗАКИ – 27-29.09.2024

Event Details

Date: септември 27, 2024

Start time: 15:00 CEST

End time: 23:00 CEST