Котизација за учесници кои не се членови на здружението за 3 меѓународен симпозиум по тромбоза кои имаат веќе обезбедено сместување во Хотел Дрим

Котизација за учесници кои не се членови на здружението за 3 меѓународен симпозиум по тромбоза кои имаат веќе обезбедено сместување во Хотел Дрим

9.510,00 ден

Нема на залиха

Категорија

Опис

Котизација за учесници кои не се членови на здружението за 3 меѓународен симпозиум по тромбоза кои имаат веќе обезбедено сместување во Хотел Дрим.

Event Details

Date: March 31, 2023

Start time: 15:00 CEST

End time: 23:00 CEST